3 Mayıs 2010 Pazartesi

ÇİKOLATALI PASTA


MALZEMELER
- 1 ADET KAKAOLU PANDİSPANYA
- YARIM BARDAK PORTAKAL SUYU
- 450 GR GLUTENSİZ ÇİKOLATA

- 35 GR KAKAO
- 50 GR PUDRA ŞEKERİ
- 350 GR TEREYAĞI
YAPILIŞI
450 GR ÇİKOLATAYI CAM KASEYE ALALIM. KAYNAR SUYUN ÜZERİNDE BEKLETEREK ERİTELİM. ŞEKER VE TEREYAĞINI BİR KAPTA ÇIRPALIM. PORTAKAL SUYU, ÇİKOLATA VE KAKAOYU EKLEYİP KARIŞTIRALIM. KREMEYI 20 DAKİKA BUZDOLABINDA BEKLETELİM.
PANDİSPANYAMIZI ÖNCEDEN VERDİĞİMİZ TARİFLERE GÖRE HAZIRLAYALIM. ÖNCEDEN HAZIRLANIP 1 GECE BUZDOLABINDA BEKLERSE DAHA GÜZEL OLUR.
PANDİSPANYAMIZI ORTADAN İKİYE KESELİM. İKİ PARÇANIN ARASINA BOLCA KREMADAN SÜRELİM. KALAN KREMAYI PANDİSPANYANIN YANLARINA VE ÜZERİNE GELİŞİGÜZEL SÜRELİM. ÜZERİNİ DAMLA ÇİKOLATAYLA SÜSLEYİP SERVİS YAPALIM.
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dostlarım, yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Blog hesabı olmayan dostlar;
Yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçimi yazan kutucuk da "Anonim" bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz. Adınızı yazarsanız sevinirim, Sevgiyle..:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...